İZWOOD 2018 Fuarı’nın resmi havayolu Türk Hava Yolları oldu!

Tüyap Fuar İzmir tarafından Ağaç İşleme Makine ve Yan Sanayisi İş Adamları Derneği (AİMSAD) yanı sıra İzmir Büyükşehir Belediyesi, İzmir Fuarcılık Hizmetleri Kültür ve Sanat İşleri (İZFAŞ), Ege Bölgesi Sanayi Odası ve İzmir Ticaret Odası iş birliğiyle bu yıl 10-14 Nisan 2018 tarihleri arasında İzmir’de kapılarını açmak için gün sayan İzwood 2018 Fuarı’nın resmi hava yolu Türk Hava Yolları (THY) oldu.
THY Resmi Hava Yolu etkinliği kapsamında, İzwood 2018 fuarı için seyahat edecek konuşmacı, delege, ziyaretçi, katılımcı ve eşlik edenlere özel, belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunuyor.
İzmir varışlı iç hat uçuşlarında 9 -15 Nisan 2018, İzmir varışlı dış hat uçuşlarında 03 – 21 Nisan 2018 tarihler arasında uygulanacak bu indirim, etkinlik kodu ile birlikte katılım belgesi / davetiye vb. dokümanın biletlemenin yapılacağı satış ofisi veya acenteye beyan edilmesi halinde geçerli olacaktır.
Türk Hava Yolları “İzwood2018 Fuarı’nın Resmi Hava Yolu olarak Turkish Conventions kapsamında belirli rezervasyon sınıflarında indirimli ücretler sunmaktadır. Rezervasyon ve biletleme için lütfen https://www4.thy.com/TKC  ziyaret ediniz. Delege sekmesini tıklayarak 029TKH18”  ile ilerleyebilirsiniz.
İzwood 2018 Fuarı hakkında detaylı bilgiye sahip olmak için izwoodfuari.com adresini ziyaret edebilirsiniz.
ÖNCEKİ SAYFAYA GERİ DÖN